Blomstrande vintagebröllop

 

*

Kärlek dansade bröllopsvals den 7 augusti i fjol för Josefin och Steve Och blomsterflickan inom mig fick vara med att förverkliga deras drömmar om ett sagolikt Vintage bröllop!

 

*

"Jag visste tidigt vilka sorters blommor jag ville ha liksom färger och former på allt. Jag hade fått ett tips om La Fleuriste i Göteborg och åkte dit och gick igenom våra önskemål. Jag hade med fjädrar som jag ville ha i blommorna som accent. När jag fick se alla blommorna på bröllopsdagen var de ännu vackrare än jag kunnat drömma om och så Vintage. De var super duktiga!"

Ur reportaget i bröllopsmagasinet
http://www.brollopsmagasinet.se/Artiklar/Lasarnas-brollop/Brollop-i-vintage-stil/

 

Jag fick äran att förverkliga Josefins önskning om ett blomstrande Vintagebröllop. Brudbuketten ville hon ha handbunden, med stjälkarna klädda med ett spetsband. Blommorna skulle vara antikt rosa, gräddvitt och plommonfärgat. Svart dill, cosmos, plockade vildbär, spetsband och Josefins strutsfjärdar, importerade direkt från USA, gav den rätta känslan av en svunnen tid..
Steve blev smyckad med ett blomstercorsage, såsom de tre bestmännen och svärfar.
Tärnorna fick spetsarmband och varsina vackra tärnbuketter hängandes i pärlband, såkallade pomander. Lilla Alice fick en egen liten söt krans att bära, medan Josefins mamma fick ett hårsmycke.
Josefins hårsmycke hade hon beställt ifrån en av sina leverantörer i USA.
Alla nöjda och glada med blommor i håret!

*

*

sagolikt


...och de levde lyckliga i alla sina dagar.

 

 

*

 


En dag som blomsterflicka


"Hej lilla butiken.."

Vilken känsla av att låsa upp dörren och möta doften av pelargon och jord. Just där och då fick jag en känsla av att det va min dag och min butik. La Fleuriste är verkligen en konstnärs- och blomsterverkstad, och när jag nu varit borta ett tag sprids jag av lust och lyckokänslor. Det är blommorna och jag, dom förstår mig och får mig att känna mig hemma och lugn, får mig att tralla och se allt så vackert.



karamellgodis bland blåbärsris...


RSS 2.0